Catfight

Schoonzus Liam Hemsworth: ‘Hij verdient veel beter dan Miley’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSchoonzus Liam Hemsworth: ‘Hij verdient veel beter dan Miley’
RTL

Hoewel Liam Hemsworth (29) en Miley Cyrus (26) na hun breuk afgelopen augustus ieder hun eigen weg zijn gegaan, lijkt er toch nog wat oud zeer te zitten. Zijn schoonzus Elsa Pataky (43) laat tegenover E! News doorschemeren dat er toch iets meer aan de hand is.

“Ik denk dat hij veel beter verdient”

Na de aangekondigde break-up heeft Liam veel tijd doorgebracht met zijn familie. Zo is hij naar het buitenland vertrokken en heeft de tijd genomen om zichzelf te herpakken, wat ook niet heel gek is na een relatie van tien jaar. Miley daarentegen gooit het over een andere boeg. Al gauw vond zij troost in een nieuwe liefde, namelijk Kaitlynn Carter. Deze fling hield niet lang stand, maar inmiddels is de zangeres tot over haar oren verliefd op zanger Cody Simpson. Ook Liam lijkt weer het geluk in de liefde te hebben gevonden in actrice Maddison Brown.

Liam Hemsworth laat voor het eerst sinds breuk van zich horen
Lees ook

Liam Hemsworth laat voor het eerst sinds breuk van zich horen

Elsa Pataky, die getrouwd is met Liams oudere broer Chris Hemsworth, vertelt dat het naar omstandigheden goed gaat met haar zwager. “Na een relatie waaraan je tien jaar hebt toegewijd, is hij een beetje neerslachtig. Maar hij gaat er goed mee om. Hij is een sterke jongen en hij verdient het beste.”

“Ik denk dat hij veel beter verdient”, geeft ze nog een laatste sneer naar haar voormalige schoonzus Miley. “Je vindt altijd steun in je familie, en dat vindt hij vooral in zijn broer die hem veel heeft gesteund.”

Miley gebruikte haar liefdesperikelen ook als inspiratie voor nieuwe muziek, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Liam HemsworthMiley CyrusChris HemsworthEchtscheiding