all i need

Oma Corrie rots in de branding voor Monique Westenberg

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @ moniquenoellOma Corrie rots in de branding voor Monique Westenberg
RTL

Het zijn roerige tijden voor Monique Westenberg (41). Onlangs werd bekend dat zij en André Hazes (25) al enkele maanden uit elkaar zijn en dat de zanger zijn hart heeft verloren aan Bridget Maasland (45). Gelukkig staat Monique er niet alleen voor en krijgt ze een hoop steun van vrienden en familie. Er is één iemand in het bijzonder zonder wie de blondine niet zonder kan: oma Corrie.

"It's so clear she's all that I need, all I need"

Op Instagram zet Monique haar steun en toeverlaat dit weekend in het zonnetje. Bij een foto van oma Corrie en haar zoontje André Junior, deelt de 41-jarige een stukje uit het nummer Nothing Really Matters van Mr. Probz. "She completes me, how she reads me right or wrong. It's so clear she's all that I need, all I need." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique Westenberg en zoontje krijgen geen genoeg van herfst
Lees ook

Monique Westenberg en zoontje krijgen geen genoeg van herfst

Het kiekje van haar twee grootste schatten kan rekenen op flink reacties. Zo laten Edwin Smulders, Julia Mekkes, Lieke van Lexmond en Connie Witteman allemaal weten mee te leven met de ex van Dré. De zanger zelf laat ook een reactie achter: twee hartjes voor zijn zoon en oma Corrie.

Monique kwam via een sms'je erachter dat Bridget de nieuwe vrouw in André's leven is. "Het was natuurlijk een rare tijd en we hadden wat negatieve reacties", vertelde de Hazes-telg eerder in RTL Boulevard over zijn breuk met Monique. "Ik denk dat een ander gillend weg zou rennen. Zij is natuurlijk zelf ook heel sterk. En Monique ook, die is ook sterk. Dus ik ben blij dat ik alleen maar sterke vrouwen om me heen heb die dit aankunnen." 

Lees meer over
Monique Westenberg