oh jeetje!

Ook deze Love Island-hunk is gevraagd voor Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL / Love IslandOok deze Love Island-hunk is gevraagd voor Temptation Island VIPS
RTL

Niet alleen Love Island-tortelduifjes Matthy en Kelly zijn benaderd voor het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS, óók Jarne is gevraagd voor het aanstaande seizoen. Dat onthult de realityster in een aflevering van het Belgische programma Celebs gaan Daten.

"Ik heb het even gehad met daten op televisie"

Hoewel de Love Island-hunk laat weten gevleid te zijn door het aanbod, moet hij er voorlopig even niet aan denken om wéér de touwtjes los te laten wat betreft zijn liefdesleven. "De belangrijkste les die ik uit beide programma’s heb geleerd is toch: geef uw datingleven niet uit handen", vertelt hij. "Ze hebben me van Temptation Island en Temptation Island VIPS al aan de mouw getrokken, maar ik heb het even gehad met daten op televisie."

Zijn Love Island-Denzel en Aleksandra uit elkaar?
Lees ook

Zijn Love Island-Denzel en Aleksandra uit elkaar?

In Celebs gaan Daten gooien vijf single sterren zich in het datingavontuur om te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. Dat doen ze onder het waakzame oog van Jani Kazaltzis en Goedele Liekens, die hen aan een volslagen onbekende Vlaming koppelen. 

Maar Jarne had meer oog voor zijn bekende mede-kandidaten. Zo had de bink vanaf dag één al zijn prooi in het vizier: Justine, een voormalig Miss België. En hoewel de twee samen een erg leuke date beleefden, sloeg de vonk niet over. "Jani en Goedele hebben wel goede matches gevonden op basis van wat ik zocht. Maar de spark, die is er of die is er niet. In de liefde is het nu rustig", aldus Jarne. 

Naast Jarne waren ook Chey van Love Island, Pommeline en Diaz van Ex on the Beach in het eerste seizoen van het programma te zien.

Eerder schoof Jarne samen me Lotte ook al eens aan in onze eigen Love Check-up. Toen zei hij dit over de liefde.

Lees meer over
Love IslandTemptation Island