Sterkte

Fred van Leer geeft gezondheidsupdate: 'Pijn is ondraaglijk'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPFred van Leer geeft gezondheidsupdate: 'Pijn is ondraaglijk'
RTL

Onlangs werd Fred van Leer (43) nog opgenomen in het ziekenhuis, maar de extravagante stylist is nu alweer terug in de lappenmand. Dat laat hij weten op Instagram, waarbij hij ook vertelt over zijn ervaringen tot nu toe. Bovendien bedankt hij zijn fans voor alle steun.

"Uiteindelijk zijn ze achter de oorzaak gekomen en ze snappen dat ik echt extreem veel pijn heb"

“Even een kleine update: ik lig alweer in het ziekenhuis”, begint Fred zijn beklaag. “Vanavond opgenomen en ik moet twee dagen blijven. De pijn is ondraaglijk. Ik heb de afgelopen drie dagen in een ziekenhuis in Rotterdam gelegen, waarvan ik de naam niet eens gaan noemen. Die hebben me echt schandalig geholpen. Uiteindelijk zijn ze achter de oorzaak gekomen en ze snappen dat ik echt extreem veel pijn heb."

Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis
Lees ook

Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis

Ook wil Fred graag vertellen hoe het er de komende tijd voor hem uit gaat zien. En natuurlijk is hij zoals altijd positief ingesteld. "Ik word morgen geopereerd, dus ik hoop dat alles dan weer beter gaat. Ik heb een fantastisch knappe zuster, wat al helpt. Ik heb een infuus, ik heb Cup-A-Soup. Schat, het is all good. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de ontzettend lieve berichten.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred mag dan door een zware periode gaan, maar zijn fans kunnen ondertussen toch van de extravagante stylist genieten. Bekijk de video hieronder waarin hij vertelt over het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress

Lees meer over
Fred van LeerZiektes en aandoeningenInstagram