Ready to party

Monica Geuze toont eerste beelden eigen kledinglijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Monica Geuze toont eerste beelden eigen kledinglijn
RTL

Het leven van Monica Geuze (24) gaat nog een stukje drukker worden. De influencer heeft haar handen al vol aan de kleine Zara-Lizzy (1), het bijhouden van haar vlogs en haar sieradenlijn, maar nu voegt ze ook modeontwerper toe aan haar lijstje van prestaties.

Monica gaat haar imperium uitbouwen. Dit keer zijn het geen sieraden of een boek, maar een hele kledinglijn van de vlogger. De blondine is al druk bezig met het vastleggen van haar mode-spinsels op Instagram. Het zou gaan om een samenwerking met het merk NA-KD en vooral bestemd zijn voor de aankomende feestdagen. Monica heeft namelijk allerlei items ontworpen voor een partycollectie. 

© Instagram @monicageuze
© Instagram @monicageuze

Nog niet alles van de collectie is onthuld, maar een paar stukkem heeft ze al laten zien aan haar schare fans. Zo staat Monica model voor een pak, een feestelijke jurk, oversized trui en een latexbroek. Het is nog onduidelijk wanneer de fans van de vlogger de kleding kunnen verkrijgen, maar er is al wel een aanmeldpunt op de site van het merk. Op die manier krijgen fans een seintje wanneer er iets besteld kan worden.

Monica liet onlangs aan haar fans weten dat ze een punt achter haar relatie met Lars Veldwijk heeft gezet. Toch blijven de twee elkaar veel zien omwille van hun dochtertje Zara-Lizzy. Het zou zelfs kunnen dat ze samen kerst vieren, vertelt ze in de video hieronder aan RTL Boulevard

Lees meer over
Monica GeuzeKledingVlogger