ff op vakantie ouwe

Martien Meiland en gezin lassen pauze in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/TalpaMartien Meiland en gezin lassen pauze in
RTL

De Meilandjes hebben een ontzettend succesvol jaar gehad en als kers op de taart hebben ze nu hun koffers gepakt. Martien (58), Erica (55), Maxime (23) en Claire (3) vertoeven momenteel op Tenerife om te genieten van een welverdiende vakantie als gezin.

Chateau Meiland moet even de deuren sluiten, want de Meilandjes zijn de hort op. Het gezin heeft de kasteeldeuren voor korte tijd achter zich dichtgetrokken en verblijven op het Spaanse eiland Tenerife. Martien en de dames genieten van een paar dagen in de zon. Op Instagram deelt dochter Maxime een aantal filmpjes van de flamboyante kasteelheer die helemaal opgaat in zijn eerste vrije dagen dit jaar. Bovendien blijkt uit de filmpjes dat huidhoudster Nadège óók mee is op het tripje. En natuurlijk staat de wijn koud bij de familie. 

© Instagram @maximemeiland
© Instagram @maximemeiland

Veel tijd om te relaxen heeft het gezin niet. Chateau Marillaux is namelijk al volgeboekt tot en met 2022. De fans van de show moeten dus ver vooruit plannen, mochten ze kans willen maken om Martien en co te ontmoeten in het kasteel. Toch kunnen de kijkers blijven genieten van de familie. Op 16, 17 en 23 december is Kerst op Chateau Meiland namelijk vanaf 20.30 uur op SBS6 te bewonderen. En daar komt nog eens een dubbele aflevering bovenop op 24 december. Genoeg om naar uit te kijken dus. 

Huisvriendin Carolien is al een tijdje afwezig uit het chateau en ook niet mee op de familievakantie. De blondine heeft grootse andere plannen, zo vertelt ze in de video hieronder over haar nieuwe kledingwinkel. 

Lees meer over
Martien MeilandVakantieInstagram