Body talk

Donny Roelvink: 'Vriendin is niet vies van mijn topsportlijf'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/TalpaDonny Roelvink: 'Vriendin is niet vies van mijn topsportlijf'
RTL

Voor Donny Roelvink (21) geldt: een dag niet in de sportschool, is een dag niet geleefd. Maar nu hij meedoet aan het programma Dancing on Ice is zijn workout-schema behoorlijk omhoog geschroefd. Hoewel dit met de nodige beurze plekken gepaard gaat, vindt zijn vriendin Janice het absoluut niet erg, legt Donny uit aan RTL Boulevard.

"Daar is ze niet vies van natuurlijk"

Donny en Janice kunnen inmiddels wel van de daken schreeuwen hoe gek ze op elkaar zijn. Maar de zanger heeft op het moment niet altijd even veel tijd voor zijn gloednieuwe vriendin. "Ik ben eigenlijk alleen maar meer gaan trainen", vertelt Donny over zijn deelname aan Dancing on Ice aan RTL Boulevard. "Ik sta er natuurlijk wel bekend om dat ik elke dag in de sportschool te vinden ben. Dus ja, naast het uurtje trainen sta ik ook nog eens drie uur op het ijs. Dan kan je wel zeggen dat ik nu een topsporter ben, ja."

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje
Lees ook

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje

Ook al kost het Donny enorm veel tijd en moeite, ziet Janice het slechts positief in. "Daar is ze niet vies van natuurlijk, dat ik er veel mee bezig ben", aldus de Jij bent anders-zanger over zijn topsportlijf. Bovendien zal Janice in het publiek zitten om haar vriend aan te moedigen tijdens de live-shows van Dancing on Ice. "Ze komt zeker weten kijken ook, dus zij heeft er ook heel veel zin in."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Donny mag dan hartstikke druk zijn met schaatsen, zijn grote broer Dave richt zich op boksen. De oudere Roelvink focust zich meer dan ooit op de sport, zoals hij vertelt in de video hieronder. 

Lees meer over
Donny RoelvinkSBSTalpaTv-programmaSchaatsen