Driving home for Christmas

Bibian Mentel weer naar huis na zware operatie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Facebook Edwin SpeeBibian Mentel weer naar huis na zware operatie
RTL

Bibian Mentel (47) is ontslagen uit het ziekenhuis. Vorige week ging zij onder het mes voor een zware operatie aan haar rug. Nu is zij onderweg naar huis om samen met haar gezin de feestdagen te vieren.

"Geniet en leef!"

Edwin Spee, de man van Bibian, plaats op Facebook twee video's. Op de eerste is te zien hoe Bibian het ziekenhuis verlaat. "Heerlijk. Frisse lucht. Een weekje in het ziekenhuis, maar ik ben er weer!", vertelt ze met een grote grijns op haar gezicht.

Man Bibian Mentel: ‘Ik zie haar wel weer lopen’
Lees ook

Man Bibian Mentel: ‘Ik zie haar wel weer lopen’

In de tweede video is te zien hoe Edwin en Bibian samen in de auto naar huis rijden. Driving Home for Christmas klinkt uit de boxen; hoe toepasselijk. "Samen op weg naar huis. Na een spannend weekje mag mijn meisje gewoon weer mee. Lekker thuis met de kerstdagen", begint Edwin. Bibian vult hem aan: "Zo lekker om naar huis te gaan. Iedereen bedankt die een berichtje heeft gestuurd en jullie medeleven. Door al jullie positieve energie ben Ik er nu al weer uit."

De twee gaan genieten van de feestdagen thuis. "We wensen samen iedereen een hele mooie kerstmis en een gelukkig nieuw jaar. En mensen geniet. Geniet van het leven. Het leven is zo kort." Ook Bibian heeft nog een bericht voor alle volgers: "Geniet en leef!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondanks alle tegenslagen blijven Bibian en haar man positief. Edwin ziet zijn vrouw zélfs wel weer een keer lopen.

Lees meer over
Bibian Mentel