Wat heb je nou gedaniel?

Love Island-Floor reageert op geruchten breuk met Daniël

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLove Island-Floor reageert op geruchten breuk met Daniël
RTL

Het kunnen zomaar hele eenzame kerstdagen worden voor Love Island-deelnemers Floor en Daniël. Er gaan namelijk al een tijdje verschillende geruchten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. Floor geeft nu eindelijk duidelijkheid.

Het ene na het andere koppel geeft er de brui aan na Love Island. Eerder werd al bekend dat Luca en Gabriëlla en Nick en Alicia uit elkaar zijn, en nu gaan er ook geruchten dat het vuur tussen Floor en Daniël is gedoofd. En dat terwijl het stel het tweede seizoen nog wist te winnen.

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël
Lees ook

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Zoals het tegenwoordig gaat, ontstaan de geruchten voornamelijk op het internet. Floor heeft namelijk na 4 november geen enkele foto van Daniël geplaatst op haar Instagram. Ook op zijn account is het erg rustig, op een kleine foto na op 5 november. Floor vertelt in haar video dat er echter van een breuk totaal geen sprake is.

Wel onthult ze dat de twee tegen bepaalde dingen aanlopen waardoor ze nog niet zeker weten of ze wel een goede match zijn. Floor en Daniël zijn het, naar eigen zeggen, nog steeds aan het onderzoeken.

Het is niet de eerste keer dat Floor zich uitspreekt over de toekomst met Daniël. In Love Check-up deed ze ook al een boekje open.

Lees meer over
Love Island