New Job

Gallyon van Vessem aan de slag bij 5 Uur Live

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGallyon van Vessem aan de slag bij 5 Uur Live
RTL

Gallyon van Vessem (50) heeft een nieuwe klus te pakken. Na haar ontslag bij Hart van Nederland zal de presentatrice te zien zijn als co-host in het RTL-programma 5 Uur Live, zo onthult ze tegenover RTL Boulevard.

"Ik ben een heel blij mens”

“Het waren rumoerige tijden, ik moest natuurlijk even bijkomen van wat er allemaal is gebeurd”, vertelt Gallyon. “Maar er zijn ook een paar deuren opengegaan waar ik natuurlijk een beetje op gehoopt had. Een daarvan is dat ik bij RTL 5 Uur Live mag presenteren in januari. Samen met Daphne Bunskoek, dan ben ik dus co-host en dat vind ik onwijs eervol. Ik ben een heel blij mens”, vervolgt ze.

Gallyon van Vessem feliciteert haar HvNL-opvolger
Lees ook

Gallyon van Vessem feliciteert haar HvNL-opvolger

Gallyon kreeg onlangs te horen dat er geen plek meer voor haar was bij Hart van Nederland. Het programma zou namelijk bezig zijn met vernieuwen, en daarbij was er geen ruimte voor de presentatrice. Nu vertelt ze dat ze, naast 5 Uur Live, ook bezig is met nieuwe dingen. “Ik wil eerst deze klus afwachten en dan zien we wel eventjes verder. Eigenlijk ben ik nog wel aan het praten met een heleboel mensen, de bekende koppen koffie drinken."

De presentatrice zal op 6, 7, 17, 24 en 31 januari 2020 te zien zijn in 5 Uur Live

Lees meer over
Gallyon van VessemDaphne Bunskoek5 Uur Live