Connie waar zijn!

Connie over ruzie Gordon: 'Hij heeft een nare streek geleverd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPConnie over ruzie Gordon: 'Hij heeft een nare streek geleverd'
RTL

Connie Witteman (68) heeft een boekje opengedaan over haar leven en waarom ze Gordon (51) volledig uit haar leven heeft verbannen. In de podcastserie 'Een-tweetje met Yves' van LXRY vertelt ze hoe de knallende ruzie met Gordon in 2013 precies is verlopen.

"Hij heeft me een nare streek geleverd"

In december 2013 barstte de bom tussen Gordon en Connie Witteman nadat een opgenomen telefoongesprek openbaar wordt gemaakt. Hierop is een woedende Gordon te horen en dat pikt de zanger niet. Tijdens een live uitzending van een benefietavond voor eenzame ouderen, slingerde Goor het mobiele nummer van Connie door de huiskamers. Connie kon niet achterblijven en gooide vervolgens het telefoonnummer van Gordon online. In de podcast onthult ze hoe het nu precies is gelopen.

Connie Witteman steekt Monique Westenberg hart onder de riem
Lees ook

Connie Witteman steekt Monique Westenberg hart onder de riem

“Ik heb helemaal geen ruzie met Gordon. Hij heeft me een nare streek geleverd. Gordon en Gerard hadden gevraagd of we Tomorrow wilde zingen voor oude van dagen. Dus ik zei: ‘Oh, dat overvalt me. Maar met een live orkest vind ik wel prima, vind ik wel goed.” Toch moest er noodgedwongen gekozen worden voor een ander lied, legt ze uit. Ze overlegt dit met Gerard, maar krijgt de volgende ochtend een woedende Gordon aan de lijn. "Hij had geen telefoon nodig."

“Om een uur of elf  ’s morgens kreeg ik Gordon aan de lijn. Die gilde en schreeuwde zo vreselijk hard en ordinair. Eugene stond naast me en die nam dat op.” Uiteindelijk is die opname in de media terecht gekomen en dat schoot bij Gordon in het verkeerde keelgat. “Toen had hij een hele nare opmerking gemaakt, van ‘er zit een oude vrouw op de bank, die zit zich te vervelen en dit is haar nummer. Bel haar op.’ Toen ben ik naar huis toegegaan en toen heb ik zijn nummer overal op gezet, zijn telefoonnummer alles. Wie de bal kaatst, krijgt hem terug.”

Op de vraag of Connie en Gordon niet meer met elkaar praten, zegt ze: “Ik niet meer nee. Het is gewoon niet mijn bloedgroep, maar ik gun hem al zijn goeds.”

De gehele aflevering van de podcast is hier terug te luisteren.

Lees meer over
Connie WittemanGordonRuzie