Schouders eronder zetten

Fred van Leer moet weer onder het mes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer moet weer onder het mes
RTL

Slecht nieuws voor Fred van Leer (43). De sterrenstylist laat op zijn Instagram weten weer onder het mes te moeten en heeft hierdoor al zijn shows tot het einde van het jaar moeten afzeggen.

"Het komt allemaal goed"

“Nou lieve mensen, jullie zien het inderdaad goed. Ik lig weer in het ziekenhuis. Het ging hartstikke goed, gisteren zijn de hechtingen eruit gegaan, alleen ’s nachts ging de wond open. Het deed heel veel pijn ineens. Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt en foute boel”, vertelt hij in een filmpje.

Fred van Leer weer thuis na operatie: 'Intens gelukkig'
Lees ook

Fred van Leer weer thuis na operatie: 'Intens gelukkig'

“De bacterie is heel hardnekkig en gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd. Dat houdt in dat ik al mijn optredens moet afzeggen, de aankomende twee weken. En daar baal ik natuurlijk vreselijk van want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. Daarna zien we wel. Het komt allemaal goed”, vervolgt de stylist.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred werd eind november ook al opgenomen in het ziekenhuis vanwege een bacterie-infectie in zijn schouder. "Er is twee liter pus uit mijn schouder gehaald", deelde hij destijds tegenover RTL Boulevard.

Lees meer over
Fred van LeerOperatie