Love is in the air

Gaby Blaaser op zoek naar droomman in De Bachelorette

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland/RTL Gaby Blaaser op zoek naar droomman in De Bachelorette
RTL

Voor Gaby Blaaser (33) gaat het nieuwe jaar in ieder geval goed beginnen. De actrice gaat namelijk op zoek naar de liefde in het nieuwe programma De Bachelorette, dat gebaseerd is op het megapopulaire Amerikaanse format.

"Het schild dat ik om me heen heb gebouwd zal ik moeten laten vallen"

Het wordt een behoorlijk liefdesavontuur voor Gaby in het nieuwe jaar. De influencer gaat in De Bachelorette op zoek naar haar droomman. "Ik kan niet wachten om dit waanzinnige datingavontuur voor de 100% aan te gaan!", laat ze weten. De blondine heeft nieuwe inzichten gekregen over de liefde in het afgelopen jaar en wil ze nu écht openstellen voor de liefde. Dat zal ze doen op een droomlocatie in het buitenland, waar een schare aan vrijgezelle mannen voor haar klaarstaan. 

Yes! Gaby Blaaser maakt acteercomeback
Lees ook

Yes! Gaby Blaaser maakt acteercomeback

"Het schild dat ik om me heen heb gebouwd zal ik moeten laten vallen", gaat Gaby verder. "Ik zal me kwetsbaar moeten opstellen om de liefde een eerlijke kans te geven." De influencer maakt op social media furore met haar pittige kiekjes, maar volgens haar is dat "slechts één kant van mij." Gaby heeft er in ieder geval enorm veel zin in. "Ik kan niet wachten om het vliegtuig in te stappen, de romantiek tegemoet!" Ook in de Nederlandse versie zal er een rozenceremonie zijn. 

De Bachelorette zal in het voorjaar te zien zijn bij Videoland. 

Lees meer over
Gaby BlaaserVideolandLiefdeVideoland serieRelatie