VAN LEER TREKKEN

Fred van Leer opnieuw thuis na ziekenhuisbezoek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer opnieuw thuis na ziekenhuisbezoek
RTL

Fred van Leer (43) is weer thuis na een nieuwe opname in het ziekenhuis. De sterrenstylist moest kort geleden weer opnieuw onder het mes voor zijn schouder, waar een bacterie in zit. Inmiddels is hij dus weer thuis, maar niet zonder zorgen. Op Instagram vertelt Fred hoe het precies zit.

"Dit is wat het is en ik moet er maar doorheen"

"Lieve mensen, even een update", begint Fred zijn verhaal. "Ik ben sinds vanmiddag weer thuis. Ik heb een ongelofelijke kutweek achter de rug." En hoewel de stylist weer thuis op de bank zit, zijn de zorgen nog niet helemaal voorbij.

Fred van Leer moet nog tot vrijdag in het ziekenhuis blijven
Lees ook

Fred van Leer moet nog tot vrijdag in het ziekenhuis blijven

Fred legt zelf uit waarom. "Ik had verwacht om met antibioticapillen naar huis te mogen, maar dat is niet het geval. Ik heb een picc lijn", legt hij uit. Een picc lijn zorgt ervoor dat je 24 uur per dag antibiotica toegediend krijgt. "Dat moet omdat de bacterie zo heftig is", legt Fred uit. "Dit is wat het is en ik moet er maar doorheen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels heeft Fred al zijn shows voor de rest van het jaar moeten cancellen. Toen hij voor het eerst werd opgenomen met schouderklachten, ging RTL Boulevard reporter Aran Bade bij Fred langs. Daar vertelde hij toen heel geëmotioneerd over zijn operatie.

Lees meer over
Fred van Leer