drie keer is scheepsrecht?

Fred van Leer doodsbang voor aanstaande operatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer doodsbang voor aanstaande operatie
RTL

De stylist van de sterren heeft nog altijd niet afgerekend met de hardnekkige infectie die hem al weken plaagt. Vandaag moet Fred van Leer (43) daarom voor de derde keer in korte tijd onder het mes. Via Instagram laat hij weten zijn hart vast te houden voor de operatie.

"Ik ben bang... heel bang voor wat er komen gaat"

"Ik ben bang... heel bang voor wat er komen gaat", deelt het gezicht van Say Yes to the Dress Benelux deze morgen met zijn fans. Vooral tegen de pijn ziet hij énorm op: "Je moet het nemen zoals het komt maar die pijn... even serieus?"

Gelukkig heeft de stylist een lieve groep vrienden op wie hij kan steunen, iets wat hij ook benoemt in de post. "Mijn vrienden moeten een lintje krijgen", zet hij hen in het zonnetje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred van Leer opnieuw thuis na ziekenhuisbezoek
Lees ook

Fred van Leer opnieuw thuis na ziekenhuisbezoek

De presentator belandde afgelopen drie weken al meerdere malen in het ziekenhuis vanwege een infectie in zijn schouder. Eind november werd hij van zijn pijn verlost en werd er twee liter pus uit zijn schouder gehaald.

Helaas is Fred nog altijd niet uit de lappenmand. "Ik had verwacht dat ik met antibioticatabletten naar huis zou mogen, maar ik heb helaas een PICC-lijn", zei Fred vrijdagavond in een update op Instagram. "Dat klinkt leuker dan het is, het is eigenlijk een apparaat dat in je lijf zit met 24 uur per dag antibiotica."

Toen hij voor het eerst werd opgenomen met schouderklachten, ging onze reporter Aran Bade bij Fred langs. Daar vertelde hij toen heel geëmotioneerd over zijn operatie.

Lees meer over
Fred van Leer