for old times sake

Brad Pitt en Jennifer Aniston zetten samen de bloemetjes buiten

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesBrad Pitt en Jennifer Aniston zetten samen de bloemetjes buiten
RTL

Fans hopen al jaren op een verzoening tussen Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50) en die wens lijkt nu aangewakkerd te worden door de aanwezigheid van Brad op Jennifer's kerstfeestje. Afgelopen zaterdag was de acteur bij zijn ex-vrouw thuis, waar hij samen met andere A-sterren het kerstseizoen inluidde. Dit meldt E! News.

"Ze wensen elkaar niets dan het beste toe"

Volgens ooggetuigen arriveerde de acteur als een van de eersten en vertrok hij nadat de meeste gasten het feest al verlaten hadden. Het is de tweede keer in korte tijd dat de voormalig geliefden samen zijn, zo was Brad eerder dit jaar ook bij de 50e verjaardag van Jennifer.

Jennifer Aniston blijft records breken op Instagram
Lees ook

Jennifer Aniston blijft records breken op Instagram

In januari staan de voormalig tortelduifjes opnieuw tegenover elkaar, omdat ze beide genomineerd zijn voor een Golden Globe. Hoewel fans de twee graag weer samen zien komen, is daar volgens bronnen geen sprake van. "Ze gaan goed met elkaar om, maar zijn de afgelopen 15 jaar elk hun eigen weg gegaan. In die periode hebben ze de strijdbijl begraven en vinden ze het leuk om in elkaars gezelschap te verkeren als goede vrienden. Ze wensen elkaar niets dan het beste toe."

De Hollywoodacteur heeft zware jaren achter de rug. Zo belande hij in een vechtscheiding, kampte met alcoholproblemen, en zag zijn kinderen nog amper. En dat had flink wat invloed op hem.

Lees meer over
Brad PittJennifer Aniston