zo sterk als leer

Fred van Leer laat van zich horen na ingrijpende operatie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @fredvanleerFred van Leer laat van zich horen na ingrijpende operatie
RTL

Sinds zijn eerste opname houdt de stylist zijn fans met regelmaat op de hoogte via zijn Instagram. Ook deze morgen, net ontwaakt en met zijn haar nog in de war, praat Fred van Leer (43) zijn volgers even bij over zijn gezondheid.

"Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad!"

In een korte video spreek de presentator zich uit over hoe het nu met hem gaat en laat hij los nog altijd in veel pijn te verkeren. De hardnekkige bacterie is hij nog altijd niet de baas en tot overmaat van ramp heeft 'ie nu twee lelijke littekens op zijn schouder. 

Fred van Leer doodsbang voor aanstaande operatie
Lees ook

Fred van Leer doodsbang voor aanstaande operatie

Toch voelt Fred zich ondanks alles krachtig en zet dan ook alles op alles om gezond aan het nieuwe jaar te beginnen. "Al moet ik nog 100 keer worden geopereerd. Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad!", schrijft de vechter bij zijn post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Over het ziekenhuis zelf heeft het gezicht van Say Yes to the Dress Benelux niets te klagen. In tegenstelling tot zijn eerste ziekenhuis bezoek, toen Fred naar eigen zeggen schandalig werd behandeld. Nu kan de luxepoes lekker zijn eten bestellen via een iPad en dat is volgens hem helemaal top. Alleen over zijn geel gekleurde dekbed is hij minder te spreken... Maar geen paniek, Fred to the rescue: het is tijd voor een make-over!

De presentator ging gisteren voor de derde keer in korte tijd onder het mes. Onze reporter Aran Bade zocht hem na de eerste keer op in het ziekenhuis.

Lees meer over
Fred van Leer