Als muziek in de oren

Olcay en Ruud de Wild denken aan trouwen en kinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @OlcayOlcay en Ruud de Wild denken aan trouwen en kinderen
RTL

Het is officieel: Olcay Gulsen (39) en Ruud de Wild (50) zijn stapelverliefd op elkaar. Het lijkt er zelfs op dat ze al grootse toekomstplannen aan het maken zijn met elkaar, zo laten ze doorschemeren tegenover RTL Boulevard.

“Ik ben heel verliefd op haar”

De twee organiseerden een heus kerstdiner voor alle vrienden en familie van het stel en daar vertellen ze onder meer dat de vonk nu definitief is overgeslagen: “Dit is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb”, vertelt Ruud liefkozend over zijn grote liefde.

Ruud de Wild haalt keihard uit naar Jan Smit
Lees ook

Ruud de Wild haalt keihard uit naar Jan Smit

Als gevraagd wordt of er in de verte al wedding bells klinken, vertelt Olcay: “Ruud is drie keer getrouwd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht” Ruud voegt daar liefdevol aan toe:“Ik ben heel verliefd op haar." Of een huwelijk een kers op de liefdestaart zal zijn, antwoordt Ruud: “Ik wil het wel.”

Of er daarnaast ook nog gedacht wordt aan gezinsuitbreiding, laat het stel eerst nog in het midden. “Ik vind het heel leuk zoals we het nu hebben”, vertelt Olcay. Hoewel het ernaar uitziet dat Ruud de vraag wil ontwijken, zet ook Olcay hem voor het blok. “Geef nou eens antwoord, Ruud. Ja of nee?” Hierop antwoord de Radio 2-dj met grote glimlach:“ja.”

Het gehele interview is morgenavond te zien in RTL Boulevard om 18:35 uur op RTL 4.

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de WildHuwelijk