helemaal lit

Boss bitch Famke Louise lanceert eigen kledinglijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoss bitch Famke Louise lanceert eigen kledinglijn
RTL

Naast succesvol artiest, model en vlogger mag Famke Louise (21) zich voortaan ook modeontwerper noemen. De bezige bij lanceert in het nieuwe jaar namelijk haar eigen fashionlabel: FL by Famke.

"The word is out!"

Ze mag dan pas 21 jaar jong zijn, Famke Louise is nu al één van de meest succesvolle en invloedrijke vloggers van ons land en sinds 2017 brengt ze aan de lopende band hits uit. Nu zet de powerwoman, zoals ze zichzelf beschrijft in haar meest recente single, haar eerste stapjes in de modewereld met de lancering van haar kledinglijn.

De zangeres onthult haar nieuwste project via Instagram. "The word is out!", schrijft ze enthousiast bij het logo van haar kledinglijn. "Niet het type om stil te staan, want mijn eigen kledinglijn komt er aan!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise: 'Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen'
Lees ook

Famke Louise: 'Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen'

Wat maakt deze zo collectie bijzonder? "Ik ken mijn volgers en mijn doelgroep goed, hierdoor weet ik precies waarmee ik ze kan aanspreken en daar speel ik met mijn fashionlabel op in", aldus de superster.

Bij het opzetten van een modelabel komt uiteraard heel wat kijken. En daarom komt Videoland met een documentaire die het proces tot aan de lancering toe in detail vastlegt en Famke op de voet volgt tijdens deze nieuwe stap in haar carrière. Van het ontwerpen tot het produceren van de items; alles komt aan bod.

De collectie, die naadloos aansluit op de muziek die we van haar gewend zijn, wordt 9 januari gepresenteerd tijdens een fashion show in het Machine Gebouw op het Westergasterrein. Ook de documentaire, Fashion Girl, verschijnt dan bij Videoland. 

Lees meer over
Famke Louise