kom maar op

Dit is wanneer De Scheetjes hun tv-comeback maken

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© SBS/TalpaDit is wanneer De Scheetjes hun tv-comeback maken
RTL

Na het overweldigende succes van Martien Meiland (58) en zijn gezin in Chateau Meiland, is het nu beurt aan De Scheetjes. De voormalige Ik Vertrek-kandidaten laten zich nu ook volgen door camera's op hun buitenlandavontuur en éindelijk is de releasedatum bekendgemaakt.

Ik Vertrek weet de kijkers jaar na jaar te boeien, maar eens in de zoveel tijd zit er een familie tussen die zó goed bevalt dat een eigen realityshow niet kan uitblijven. Dat trucje zagen we natuurlijk al met de komst van Chateau Meiland en dat bleek een heel goede beslissing te zijn voor het gezin. Alles wat ze aanraken lijkt in goud te veranderen. Nu is het beurt aan De Scheetjes, die binnenkort ook op de buis verschijnen. 

Meilandjes move over! De Scheetjes krijgen eigen realityserie
Lees ook

Meilandjes move over! De Scheetjes krijgen eigen realityserie

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire volgt het koppel in hun droom een minigolfbaan op te zetten op de Antillen. Hans en Karin breidden hun onderneming uit en laten de camera's van SBS volgen. Dit keer worden ze gevolgd in de bouw van een resort in country-and-westernstijl. Uiteraard gaat er van alles mis. De serie is vanaf maandag 6 januari om 20.30 uur te bewonderen op SBS6. 

Lees meer over
Martien MeilandSBSTalpaTv-programmaTelevisie