Uitgekate

'Prins William en Kate komen met grote aankondiging'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Prins William en Kate komen met grote aankondiging'
RTL

Prins William (37) en zijn vrouw Kate (37) lijken het voorbeeld te volgen van diens broer en schoonzus Harry en Meghan. Volgens Britse royalty-experts zullen ze namelijk een van de koninklijke tradities gaan breken door tijdens de kerstperiode een belangrijke aankondiging te doen.

“Volgend jaar wordt belangrijk voor Kate"

Volgens verschillende bronnen aan het Britse Daily Mail zal 2020 een belangrijk en druk jaar worden voor Kate Middleton. Daarnaast vertelt Omid Scobie, een Britse royaltyverslaggever, dat de hertog en hertogin van Cambridge een traditie zullen gaan breken door de komende periode ‘een aantal belangrijke aankondigingen’ naar buiten te brengen.

Kate Middleton onthult eerste woordjes prins Louis
Lees ook

Kate Middleton onthult eerste woordjes prins Louis

Tijdens een podcast van de ABC vertelde Omid dat er onlangs een belangrijke bijeenkomst was in Kensington Palace waarbij enkele van de aankondigingen al werden verteld. “We zullen onder meer horen over een nieuw initiatief van prins William evenals andere nieuwtjes”, vertelde hij. “Volgend jaar wordt belangrijk voor Kate. Ze zal erg gefocust zijn op een nieuw project waarbij ze zich inzet voor de ontwikkeling van kinderen. Daar is ze al heel lang mee bezig.”

Lees meer over
Prinses KatePrins William