liefdesnestje

André over samenwonen met Bridget: ‘Als het aan mij ligt wel’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardAndré over samenwonen met Bridget: ‘Als het aan mij ligt wel’
RTL

André Hazes (25) heeft een onstuimig jaar achter de rug. Hij stond in een uitverkocht Ahoy, verbeterde de band met zijn moeder, verbrak zijn relatie met Monique en vond de liefde bij Bridget. Aan RTL Boulevard verklapt de zanger dat hij volgend jaar ook heel wat in petto heeft.

“Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”

André Hazes vindt steun bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland
Lees ook

André Hazes vindt steun bij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland

De liefde tussen Bridget en André lijkt meer dan een pril geluk. De twee zijn stapel op elkaar. De zanger vertelt aan RTL Boulevard dat hij zelfs al een sleutel van haar huis heeft. Samenwonen lijkt dan ook de volgende stap: “Als het aan mij ligt wel, ja.” André is nu al heel veel bij Bridget te vinden. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Samenwonen zit er dus misschien volgend jaar wel in. Over trouwen is de zanger wat minder enthousiast. Hoewel… “Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen of zo”, verklapt hij. “Misschien. Ik weet het niet. We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En leuk. En als dat zo blijft, dan… misschien.”

Vrijdag zie je het hele interview met André.

Lees meer over
André HazesBridget Maasland