what dreams are made of

Hilary Duff brengt bijzondere ode aan kinderen met trouwjurk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesHilary Duff brengt bijzondere ode aan kinderen met trouwjurk
RTL

Hilary Duff (32) is in het huwelijksbootje gestapt! De Lizzie McGuire-actrice heeft het jawoord gegeven aan Matthew Koma (32) in een bijzondere ceremonie. Ook haar zoon Luca (7) en dochter Banks (1) waren onderdeel van de festiviteiten én hebben een handje meegeholpen met haar trouwjurk.

"Het is het schattigste dat ik ooit heb gezien"

Hilary en Matthew zijn nu officieel getrouwd. De Lizzie McGuire-actrice deelde met Vogue alle ins en outs over de festiviteiten en haar jurk. En daaruit blijkt dat ze een paar bijzonder persoonlijke onderdelen erin heeft laten verwerken. "Er zijn wat schattige borduursels toegevoegd", vertelt Hilary in de video. "Er is een M en een H en dan de datum van onze bruiloft. En dan heb ik ook de initialen van onze kinderen erbij gezet. Luca en Banks, en ze zijn natuurlijk onderdeel van de ceremonie." 

Hilary Duff doet boekje open over Lizzie McGuire-reboot
Lees ook

Hilary Duff doet boekje open over Lizzie McGuire-reboot

De Younger-ster heeft ook rekening gehouden met het idee dat dochtertje Banks "misschien op een dag zelf de jurk wil dragen. Dan kan ze er dingen aan toevoegen." Bovendien kreeg de kleine meid een replica van haar moeders jurk voor de bruiloft. "Het is het schattigste dat ik ooit heb gezien", aldus Hilary. Op Instagram deelt de actrice ook een kiekje van haar bijzondere dag. "Dit", schrijft ze erbij. "Voor de rest van voor eeuwig", schreef manlief bij dezelfde foto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Hilary DuffHuwelijkBruiloftLiefdeKindRelatie