overheen groeien

Miljuschka Witzenhausen over gezondheid dochtertje

Door RTL Boulevard/Flair··Aangepast:
© Instagram @miljuschkaMiljuschka Witzenhausen over gezondheid dochtertje
RTL

Miljuschka Witzenhausen (34) vertelt in de meest recente editie van het tijdschrift Flair over de gezondheid van haar dochtertje Felina. Het zevenjarige meisje heeft een zware vorm van epilepsie en moet daarom geregeld naar het ziekenhuis voor onderzoek. "Het is gewoon hopen dat ze eroverheen groeit", aldus de tv-kok.

"Ze blijft epileptische activiteiten houden in de nacht, dus dat is superirritant"

De 34-jarige vertelt geregeld wat voor een impact de aandoening van haar dochter op haar leven heeft. "Het is een aandoening waar je pas de ernst van inziet als je ermee te maken krijgt. Kleine dingen kunnen en mogen niet meer, alleen door het eventuele risico op een aanval op dat moment", deed ze eerder al een boekje open. Toch hoopt het gezicht van 24Kitchen dat haar dochter er gewoon overheen groeit.

Miljuschka Witzenhausen verwelkomt 'nieuw gezinslid'
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen verwelkomt 'nieuw gezinslid'

Felina zit nu gelukkig in een 'goede periode' en heeft volgens Miljuschka sinds hun verhuizing nog geen enkele aanval gehad. Toch worden de zorgen er niet minder om. "Ze blijft epileptische activiteiten houden in de nacht, dus dat is superirritant."

Miljuschka kreeg Felina en zoon Rembrand samen met haar ex, Tycho Veldhoen. Maar inmiddels is er een nieuwe man in haar leven: Philip. En die vertelt tijdens het interview haar kids geen seconde te kunnen missen. "Als ze niet bij ons zijn dan mis ik ze echt”, aldus de lief van de presentatrice. “De vraag is voor mij niet of ik een kinderwens heb, want die is met deze twee echt vervuld, maar of ik zelf papa wil worden. Dat is eigenlijk puur een egoïstische keuze.”

Zelf twijfelt de deskundige van RTL Boulevard over een eventuele liefdesbaby. "Het is moeilijk omdat ons leven nu zo lekker op de rit is. Met een baby wordt het allemaal weer anders", legt ze uit. "Op het moment dat ik aan een kind begin, dan wordt het wel moeilijk om mijn bedrijf draaiende te houden. Terwijl ik ook denk: ik werk vanuit huis, waar wachten we op?"

Het hele interview lees je in de laatste editie van Flair.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen