een beetje verliefd

Monique Westenberg voelt zich weer geliefd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellMonique Westenberg voelt zich weer geliefd
RTL

Monique Westenberg is tijdens de feestdagen flink in het zonnetje gezet. De ex van André Hazes vierde tijdens tweede kerstdag haar 42ste verjaardag en dat deed ze samen met haar "heerlijke vriendinnen". 

"Ik heb me écht jarig gevoeld. En zó geliefd!"

Monique heeft een paar onstuimige maanden achter de rug waarin zij en de vader van haar zoontje, André Hazes, besloten een punt achter hun relatie te zetten. Alsof de publiekelijke breuk nog niet pijnlijk genoeg was, besloot haar ex-lief meteen de bloemetjes buiten te zetten met zijn nieuwe vlam: Bridget Maasland. Het kersverse stel, dat pas net bij elkaar is, vierde zelfs de kerstdagen al samen.

Monique Westenberg deelt cryptische boodschap
Lees ook

Monique Westenberg deelt cryptische boodschap

Maar Monique laat zich niet kennen en in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten haalt ze alles uit het leven. En dat doet ze samen met een groep lieve vriendinnen die haar door dik en dun steunen. Ook haar 42ste verjaardag vierde ze samen met de meiden, die volgens Mo stuk voor stuk de beste zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Ik heb me écht jarig gevoeld. En zó geliefd!", schrijft de moeder van André Junior dankbaar bij een aantal foto's en filmpjes van de feestelijke avond. Zo is op één van de filmpjes is te zien hoe de groep uitbundig begint te zingen als Monique het restaurant binnenloopt. "Dankjewel chikkies. Houd van jullie."

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes