bring on 2020

Gordon heeft moeite met weerstaan verleidingen: 'Terug naar huis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon heeft moeite met weerstaan verleidingen: 'Terug naar huis'
RTL

Hoewel hij de kerstdagen samen met een goede vriend doorbracht in 'zijn' Kaapstad, heeft Gordon (52) besloten de laatste uren van 2019 tóch in Nederland door te brengen. "Op de valreep terug naar huis!", laat hij zijn fans via Instagram weten.

"Beter naar mijn veilige haven bij mijn familie en vrienden"

In de post kijkt de zanger met een grote glimlach de camera in terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn vlucht. Hoewel de 52-jarige met pretoogjes op de selfie staat, is er geen enkele druppel alcohol of drugs aan te pas gekomen tijdens zijn tien "heerlijke" dagen in Zuid-Afrika.

Gordon apetrots op ouderenprogramma 100 Jaar Jong
Lees ook

Gordon apetrots op ouderenprogramma 100 Jaar Jong

Maar omdat het gevaar op de loer ligt, heeft de zanger besloten terug naar Nederland te gaan om zo niet al zijn keiharde werk weg te goeien. "Heel eerlijk? Echt heel moeilijk om hier sober te blijven, dus beter naar mijn veilige haven bij mijn familie en vrienden", biecht hij dan ook op onder de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon heeft dit jaar het roer helemaal omgegooid en vertrok een paar maanden geleden naar Zuid-Afrika om af te kicken van de drank en drugs. Hij wordt nu zelfs gezien als een voorbeeld voor verslaafden.

Lees meer over
Gordon