We gaan beginnen

De eerste spannende beelden van WIDM zijn hier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSDe eerste spannende beelden van WIDM zijn hier
RTL

De Molloten van Nederland hebben het beruchte molboekje al een tijdje op het nachtkastje liggen en zijn he-le-maal klaar voor de start van een nieuw seizoen. Het is nog even wachten, maar op 11 januari is het dan eindelijk zover. Vandaag kwamen de eerste beelden uit, en die zetten de fans al op scherp.

"Je weet niet wat je te wachten staat"

Op de beelden, die hoogstwaarschijnlijk van de eerste aflevering zijn, zijn voornamelijk sfeerbeelden van China te zien, waar het spel zich dit jaar zal afspelen. Tussendoor horen en zien we de kandidaten terwijl ze omschrijven wat ze zien, voelde of meemaakte. "Je weet niet wat je te wachten staat", vertelt Anita Witzier. "Mijn hartslag ging echt omhoog, mijn hart zat in mij keel”, vertelt Leonie ter Braak. “Nu gaat het beginnen”, vervolgt Johan Goossens.

WIDM-makers onder vuur om keuze voor China
Lees ook

WIDM-makers onder vuur om keuze voor China

Tussen alle beelden door zien we ook verschillende Chinese tekens voorbij komen. Natuurlijk is er een credo die altijd opgaat voor Wie is de Mol?: Niet is wat het lijkt! Dat blijkt ook onder de reacties. Er wordt al druk gespeculeerd over de exacte locatie van het eerste spel en een volger vraagt zich af waarom Jaike Belfor, Claes iversen en Tina de Bruin niet in het filmpje voorkomen... 

De BN'ers die we dit jaar in ons Molboekje kunnen noteren, zijn: modeontwerper Claes Iversen, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentator Buddy Vedder, cabaretier Johan Goossens, actrice Jaike Belfor, muzikant Rob Dekay, presentatrice Leonie ter Braak, oud-voetballer Nathan Rutjes, presentatrice Anita Witzier en als klap op de vuurpijl kunnen we ook ​actrice Tina de Bruin aan het lijstje toevoegen.

Het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari om 20:30 te zien op NPO1. 

Lees meer over
Rik van de WestelakenMiljuschka WitzenhausenBuddy VedderAnita WitzierNathan RutjesLeonie ter BraakTina de BruinWie is de Mol?Tv-programma