happy new teeth

Temptation-Rosanna overspoeld met complimenten na ingreep

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rosannavoorwaldTemptation-Rosanna overspoeld met complimenten na ingreep
RTL

New year, new me, een uitspraak die voor Rosanna Voorwald wel héél letterlijk opgaat. De Temptation Island-ster heeft zichzelf namelijk een nieuwe set tanden laten aanmeten en deelt vandaag trots het eindresultaat met haar volgers op Instagram. Die voor de verandering eens een keertje positief zijn.

"Perfecte tanden"

"Perfecte tanden", schrijft de realityster bij een aantal lachende selfies van zichzelf. Hoewel de ingrepen van de Temptation-babe niet altijd worden omarmd, regent het nu complimentne onder de post. "Dit is echt heel mooi!!, schrijft iemand. Een ander laat achter: "Wauw, wat mooi."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw uiterlijk Temptation-Milou valt niet in de smaak
Lees ook

Nieuw uiterlijk Temptation-Milou valt niet in de smaak

Het nieuwe gebit van Rosanna valt dus duidelijk in de smaak! Het is echter niet de eerste keer dat ze aan zichzelf laat sleutelen. In totaal gaf de brunette al meer dan 30.000 euro uit aan onder andere lipfillers, onderging ze een borstvergroting, liet ze wangvet weghalen, werd haar neus gecorrigeerd én liet ze haar billen meerdere keren vergroten. 

Rosanna staat al langer bekend om haar onzekerheden. Eerder maakte ze al bekend dat ze jaren lang gekampt heeft met anorexia. Mede daardoor zou ze nu zoveel aan zichzelf doen. "Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek. Ik was nog maar 36 kilo en kon elk moment dood gaan. Drama was het, ook voor mijn familie en vrienden. Ik ben er gelukkig bovenop gekomen na jaren struggelen, ik wens deze ziekte niemand toe", schreef de vamp eerder op Instagram.