Paringsdans

Ruud de Wild en Olcay Gulsen genieten tijdens liefdestripje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @olcayRuud de Wild en Olcay Gulsen genieten tijdens liefdestripje
RTL

Het liefdesvuur is weer volledig opgelaaid tussen Ruud de Wild (50) en Olcay Gulsen (39). Het verliefde stelletje is momenteel in Kaapstad, waar de twee ogenschijnlijk het nieuwe jaar inluidden. De radio-dj deelt beelden van hoe hij met zijn vriendin danst tijdens de jaarwisseling.

"Eclectische out of the box-dance moves met mijn liefste"

Ruud en Olcay schuiven hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen en banken. De radio-dj deelt op zijn Instagram hoe hij samen met zijn lief het nieuwe jaar goed heeft gevierd. Het stel danst erop los, al kan Ruud "niet dansen niet" volgens zijn eigen hashtag. "Eclectische out of the box-dance moves met mijn liefste", schrijft de 50-jarige bij een aandoenlijk filmpje van hem en Olcay in Kaapstad. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay: 'Ik denk dat weinig me zo geraakt heeft in mijn leven'
Lees ook

Olcay: 'Ik denk dat weinig me zo geraakt heeft in mijn leven'

Het lieve clipje van Ruud en Olcay doet de harten van zijn volgers smelten. "Leuk setje hoor", vindt er eentje. "Veel geluk, samen lekker genieten van elkaar", aldus een ander. Een andere populaire reactie onder de video is: "Jullie zijn zo leuk samen." De twee vinden dat zelf ook en gaven onlangs nog toe aan RTL Boulevard dat ze denken over trouwen en kinderen in de toekomst. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de WildDansLiefdeRelatieInstagram