succesverhaal

Tom Hanks droomde altijd al van een acteercarrière

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
Tom Hanks droomde altijd al van een acteercarrière
RTL

Tom Hanks had niet al decennia succes kunnen hebben als hij niet heel veel van acteren had gehouden. Volgens de 63-jarige acteur is dat dan ook de belangrijkste reden dat hij tientallen films en prestigieuze prijzen op zijn naam heeft staan.

"Ik doe het niet voor het aanzien, hoewel ik dat wel een beetje heb"

Tom droomde altijd al van een acteercarrière, maar realiseerde zich pas toen hij daadwerkelijk aan het werk was hoe leuk hij het vond. "Ik doe het niet voor het aanzien, hoewel ik dat wel een beetje heb. Ik doe dit niet voor het geld, hoewel ik rijk ben. Ik kan wanneer ik wil naar Griekenland, dus dat is hoe goed ik het heb", vertelde de acteur, die zondag tijdens de Golden Globes voor zijn oeuvre werd geëerd met de Cecil B. DeMille-prijs, aan People.

Tom Hanks moet tranen inslikken tijdens speech oeuvre-Globe
Lees ook

Tom Hanks moet tranen inslikken tijdens speech oeuvre-Globe

Hoewel Tom al zo'n veertig jaar acteert in films, vindt hij het nu nog steeds net zo leuk als toen hij net begon. "Toen ik op de middelbare school audities deed, waren die afgerond op vrijdag en werd de cast op maandag bekendgemaakt. Ik kon dan het hele weekend niet slapen en ik heb nu nog steeds hetzelfde gevoel voordat we beginnen met de opnames", zei de acteur. "Het is de beste, spannendste en meest uitdagende baan die er is."

Lees meer over
Tom Hanks