ex-liefjes

Brad Pitt en Jennifer Aniston samen op party Golden Globes gespot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBrad Pitt en Jennifer Aniston samen op party Golden Globes gespot
RTL

Het was de break-up waar iedereen het over had: Jennifer Aniston (50) en Brad Pitt (55). Het stel was samen van 1998 tot 2004; toen verliet hij haar voor Angelina Jolie. Nu zijn ze toch weer samen gespot, maar minder romantisch dan je zou denken.

Brad en Jennifer waren allebei uitgenodigd voor de Golden Globes en ook voor de exclusieve afterparty die werd gehost door Netflix. Een ooggetuige zag de ex-geliefden op het feestje en berichtte aan E! News over de situatie. Zo zou Brad heel sociaal zijn geweest met allerlei mensen, maar tegenover Jennifer was hij wat kil. "Zij ging ook niet te dicht bij hem staan."

Wat later op de avond trok Brad zijn dansschoenen aan. Terwijl hij losging op de dansvloer, zat Jennifer aan de zijkant met Jason Bateman en zijn vrouw en Sandra Bullock. 

Brad Pitt en Jennifer Aniston zetten samen de bloemetjes buiten
Lees ook

Brad Pitt en Jennifer Aniston zetten samen de bloemetjes buiten

Er werden wel woorden gewisseld tussen de twee Hollywood-sterren. "Ze zeiden heel snel hallo tegen elkaar. Jen kwam later binnen dan Brad. Hun begroeting duurde heel kort, maar het zag er wel vriendelijk uit. (...) Ze liepen meteen naar elkaar toe toen ze elkaar zagen. Ze zagen er blij uit en gaven elkaar een omhelzing." Volgens de ooggetuige zou Jennifer ook iets tegen Brad gefluisterd hebben, maar het luistervinkje kon niet ontcijferen wat dat dan was. "Maar het was niet op een romantische manier."

Volgens de ooggetuige was het niet ongemakkelijk tussen de twee en zag Jennifer er gelukkig uit.

Brad gaf eerder op de avond in een interview aan dat hij Jennifer waarschijnlijk wel tegen zou komen en dat ze goede vrienden zijn. Zijn ex stond dan ook gewoon te klappen toen hij de Golden Globe voor beste mannelijke bijrol in een film won.

Lees meer over
Brad PittJennifer Aniston