Sussexit

Meghan Markle na ophef teruggekeerd naar Archie in Canada

Door RTL Nieuws/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle na ophef teruggekeerd naar Archie in Canada
RTL

Meghan Markle (38) is naar Canada teruggekeerd na de ophef die is ontstaan in Groot-Brittanie. De onrust ontstond deze week toen zij en prins Harry (35) bekendmaakten zich terug te trekken als 'senior' leden van het Britse koningshuis.

Meghan zal zich in Canada herenigen met zoon Archie, die daar met het kindermeisje is achtergebleven. Het stel bracht eind vorig jaar zes weken door in Canada. Meghan is geboren in de Verenigde Staten, maar de voormalig actrice heeft een lange tijd in Canada gewoond. De kerst brachten ze dan ook door in haar tweede thuis. Meghan en Harry keerden deze week terug naar Groot-Brittannië om aan te kondigen een stap terug te doen. Archie bleef in Canada.

Hoeveel geld hebben Harry en Meghan?
Lees ook

Hoeveel geld hebben Harry en Meghan?

De hertog en hertogin van Sussex kondigden deze week aan een stap terug te doen als leden van het Britse koningshuis. Ze willen in de toekomst hun tijd verdelen over het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Ze zien een meer 'progressieve' rol voor zichzelf weggelegd. Ook willen ze hun eigen geld verdienen.

Het besluit leidde tot grote woede en verontwaardiging in de Britse kranten. De media verwijten Maghan en Harry dat ze de koninklijke familie hebben verrast én teleurgesteld met hun besluit. Volgens de Daily Mail zou koningin Elisabeth 'gekwetst en furieus' zijn.

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryArchie Mountbatten-Windsor