dikke btw

Waylon verrast dochtertje Teddy met eerste auto

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @official_waylon_musicWaylon verrast dochtertje Teddy met eerste auto
RTL

Hoewel ze nog zo'n zeventien jaar moet wachten op haar rijbewijs, heeft het dochtertje van Bibi Breijman (28) en Waylon (39) nu al haar eigen auto. Althans, speelgoedauto. En op de Instagram van mama Bibi is te zien dat ze een natuurtalent is!

"Wat mooi schat, daar ga je!"

Automobilisten opgelet: Teddy komt eraan! In een schattige video van YouTube-ster Bibi is te zien hoe het kleine meisje helemaal gek is op haar cadeautje. En ook de toeter is favoriet. Dolgelukkig scheurt ze er, met wat hulp van papa Waylon, erop los. Max Verstappen mag wel oppassen! "Wat mooi schat, daar ga je!", lacht Bibi in de video's, terwijl lief Waylon "dikke BMW" op de achtergrond roept. 

Bibi Breijman wil gezinnetje met Waylon uitbreiden
Lees ook

Bibi Breijman wil gezinnetje met Waylon uitbreiden

Waylon trakteerde zijn liefje eerder dit jaar ook al op een reisje naar Parijs. De zoon van Waylon, de zeventienjarige Dylan, was ook mee naar Parijs. De relatie tussen de zanger en zijn zoon verliep lange tijd stroef. De zanger kampte lang met een drugsverslaving, waardoor hij zijn zoon niet op de eerste plaats zette.

In Chantals Pyjama Party vertelde hij dat de band ondertussen weer helemaal hersteld is. "Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem."

Lees meer over
WaylonBibi Breijman