hazes is de basis

Bridget Maasland: 'Ik heb getekend voor het leven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesBridget Maasland: 'Ik heb getekend voor het leven'
RTL

Zien we André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) binnenkort voor het altaar? Als het aan de tortelduifjes ligt zou dat zomaar eens kunnen gebeuren in de toekomst. De presentatrice heeft namelijk laten weten 'getekend voor het leven te zijn'.

"Ik heb ook getekend voor het leven"

André Hazes zit momenteel druk in de opnames van zijn nieuwe programma, Getekend voor het Leven. In het programma helpt de zanger mensen die spijt hebben van hun tatoeage. André zou André niet zijn als hij niet elke minuut van zijn dag vast zou leggen op social media. Ook vanuit de make-up stoel deelt hij een kiekje. "Getekend voor het leven!", schrijft hij bij de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bridget Maasland legt uit waarom ze 'altijd' op jonge mannen valt
Lees ook

Bridget Maasland legt uit waarom ze 'altijd' op jonge mannen valt

Bridget, met wie André sinds eind 2019 een koppeltje vormt reageert meteen op haar lief. "Ik heb ook getekend voor het leven", reageert ze compleet in de wolken, waarna de Leef-zanger weer een emoji met hartjes ogen achterlaat. 

André hintte een paar weken geleden nog op een huwelijk in RTL Boulevard. "Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen of zo”, verklapt hij. “Misschien. Ik weet het niet. We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En leuk. En als dat zo blijft, dan… misschien.”

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré Hazes