Molleeder

WIDM-geheim bewaren voor Miljuschka eitje dankzij familie

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© AVROTROSWIDM-geheim bewaren voor Miljuschka eitje dankzij familie
RTL

Miljuschka Witzenhausen (34) is dit jaar een van de kandidaten in Wie is de Mol?. De opnames van het programma vonden vorig jaar in het voorjaar al plaats en dat terwijl de kandidaten pas eind november werden bekendgemaakt. Voor de RTL Boulevard-deskundige was het geen enkel probleem om haar deelname zo lang geheim te houden.

"Voor mij was dat niet zo heel moeilijk"

In de nieuwe Grazia vertelt Miljuschka dat het voor haar meeviel om zo lang haar mond te moeten houden. "Nou ja, ik ben opgegroeid in een familie waar geheimen behouden toevallig een deel van de opvoeding is, dus voor mij was dat niet zo heel moeilijk." Miljuschka is natuurlijk de dochter van Astrid Holleeder en het nichtje van Willem Holleeder. 

Olcay bekent: 'Ik had nog nooit Wie is de Mol? gezien
Lees ook

Olcay bekent: 'Ik had nog nooit Wie is de Mol? gezien

De tv-kok keek het vorige seizoen van Wie is de Mol? terug, maar ging zonder tactiek naar China. "Je gaat er eigenlijk heen met een blanco canvas en het enige wat je kunt doen is jezelf zo open mogelijk neerzetten en zoveel mogelijk proberen te zien van je medekandidaten."

'Moljuschka' lette vooral op of haar medekandidaten wel de waarheid spraken. "Op hoe ze communiceerden, hoe ze zich gedroegen binnen de groep, of er bepaalde afweermechanismen waren die ze hanteerden..." Daarbij had ze ook oog voor detail: "Spreken ze de waarheid als je ze telkens confronteert met kleine details of veranderen ze die. Dat soort dingen."

Miljuschka vertelde eerder al dat ze haar deelname aan het programma als een grote uitdaging zag:

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen