FAMILY BUSINESS

Modern Family neemt afscheid van geliefd castlid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCModern Family neemt afscheid van geliefd castlid
RTL

Hitserie Modern Family heeft afscheid genomen van een, door de fans geliefd, personage. In de laatste aflevering is te zien wie de populaire hitserie op zeer emotionele wijze heeft moeten verlaten. Let op: spoiler!

"Hij wist de dansjes van Grease"

Het personage dat helaas komt te overlijden is Frank, gespeeld door Fred Willard (80), de vader van Phil Dunphy. Frank sterft uiteindelijk een natuurlijke dood vanwege ouderdom. In de aflevering is te zien hoeveel Phil, die wordt geportretteerd door Ty Burrell (52), en zijn vader om elkaar geven.

Modern Family-actrice Ariel Winter vindt weer liefde
Lees ook

Modern Family-actrice Ariel Winter vindt weer liefde

We zien hoe Phil zijn vader een knipbeurt geeft, wat leidt tot een persoonlijk gesprek. Phil vraagt zijn vader of hij niet nog een kind had gewild, dat het familiebedrijf over had kunnen nemen. "Het antwoord is nee, Phil. Nooit", zegt Frank dan. Uiteindelijk zien we Phil vertellen over zijn vader. "Hij was een coole vader. Hij wist de dansjes van Grease en wist alle afkortingen. "BFF: Best Friends Forever, TMI: Too Much Information, BJ: Blue Jeans."

Dan verwijst Phil naar de dag dat hij zijn vader een knipbeurt gaf. "We deden niet veel die dag, maar het was misschien wel één van de beste dagen met mijn vader. Ik wist alleen niet dat het de laatste zou zijn." Dan zien we ineens de voltallige cast in de woonkamer van de Dunphys. Daar neemt Phil het woord. "Als ik iets van die laatste dag geleerd heb, is het dat je mensen moeten laten weten dat je ze waardeert." 

Lees meer over
Tv-programmaTelevisie