Geschrokken

Jurre Geluk over stoppen Proefkonijnen en Kaj van der Ree

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARAJurre Geluk over stoppen Proefkonijnen en Kaj van der Ree
RTL

Het blijft onrustig rondom Kaj van der Ree (28). De YouTuber en presentator wordt beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag, waarna zijn programma Proefkonijnen definitief wordt gestopt door BNNVARA. Zijn mede-presentator Jurre Geluk (26) reageert op het nieuws.

"Ik baal enorm van het stopzetten van Proefkonijnen maar sta 100% achter dit besluit"

Jurre en Kaj waren afgelopen maandag voor het eerste te zien als de nieuwe presentatoren van Proefkonijnen. Hier blijft het ook bij, BNNVARA heeft namelijk besloten het programma te stoppen na de aantijgingen tegen Kaj. "Ik ben heel erg geschrokken van dit nieuws", laat Jurre weten op Instagram. "Ik baal enorm van het stopzetten van Proefkonijnen maar sta 100% achter dit besluit. Het hele team heeft hier hard aan gewerkt en ik was héél trots op wat we hebben gemaakt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Alle video's verwijderd op YouTube-kanaal Kaj van der Ree
Lees ook

Alle video's verwijderd op YouTube-kanaal Kaj van der Ree

Inmiddels staat ook het YouTube-kanaal van Kaj op zwart. Bovendien besloot BNNVARA om zijn radioprogramma Skaj is the Limit ook te stoppen. "Naar aanleiding van de beschuldigingen over seksueel overschrijdend gedrag van Kaj van der Ree hebben we, samen met de NPO, besloten de uitzendingen van Proefkonijnen per direct te stoppen en zijn radioshow op 3FM niet uit te zenden. We zijn met hem in gesprek gegaan en komen tot de conclusie dat we de samenwerking tussen BNNVARA en Kaj moeten heroverwegen", meldt BNNVARA in een persverklaring.

Lees meer over
Kaj van der ReeJurre GelukTv-programmaTelevisie