good for you

Mattie en Marieke in de race voor Gouden RadioRing

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMattie en Marieke in de race voor Gouden RadioRing
RTL

De ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic is genomineerd voor de Gouden RadioRing, de publieksprijs voor beste radioprogramma. Mattie Valk (34) en Marieke Elsinga (33) van Qmusic kregen het nieuws maandag in hun eigen radioshow te horen. 3FM-dj Rob Janssen (31), die het gala weer presenteert, overviel de dj’s in de studio van Qmusic in Amsterdam.

'Wat een eer"

Het duo reageerde verrast. "Nee echt?", vroeg Marieke blij. Ook haar collega Mattie is dolblij. "Wauw, wat een eer. Dan wil ik iedereen nu al bedanken voor het stemmen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Edwin Evers: 'Dom dat Mattie en Wietze uit elkaar gingen'
Lees ook

Edwin Evers: 'Dom dat Mattie en Wietze uit elkaar gingen'

Ook Gerard Ekdom werd maandag tijdens de uitzending van zijn ochtendshow, Ekdom in de Morgen, verrast met een nominatie voor de Gouden RadioRing. De dj mocht de Gouden RadioRing al eerder om zijn vinger schuiven. "Dat meen je niet. Wat gaaf, we zijn gewoon genomineerd", was zijn reactie.

Twee jaar geleden won hij de publieksprijs voor zijn programma Ekdom in de Ochtend dat hij destijds op NPO Radio 2 presenteerde. In 2012 sleepte hij de prijs in de wacht met Effe Ekdom dat op 3FM te horen was.

Afgelopen weken konden luisteraars stemmen op hun favoriete radioprogramma. De uitreiking van de publieksprijs is op donderdag 30 januari in theater Gooiland in Hilversum. Het gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS. Vorig jaar won het radioprogramma Evers Staat Op (Radio 538).

Lees meer over
Mattie ValkMarieke ElsingaGerard Ekdom