Zij weet het

Monique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin
RTL

De geruchtenmachine wordt met een foto op haar Instagram behoorlijk aangejaagd. Maar wat de post vooral duidelijk maakt, is dat Monique Westenberg (42) helemaal klaar is met alle roddels over haar liefdesleven.

"Snap jij het nog?"

Op de Instagram-foto is te zien hoe Monique en zoontje Dré over straat lopen. Monique heeft een bosje bloemen in haar hand. Bij de foto plaatst ze een emoticon van een sleutel en een hart. Haar volgers trekken de conclusie dat ze een nieuwe woning heeft gevonden. Een van haar vriendinnen reageert verbaasd op het ‘nieuws’. "Zijn we gister de hele avond samen, maar ben je mij “even” vergeten te vertellen dat je een nieuw huisje hebt? Staat je netjes vriendin.”

Roddels over liefdesleven maken geen indruk op Tino Martin
Lees ook

Roddels over liefdesleven maken geen indruk op Tino Martin

Monique reageert zelf op alle reacties, en niet alleen op de verhuisroddels: “Ging gewoon even naar de verjaardag van de tweeling”, schrijft ze. “Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben, terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De geruchten dat er tussen Monique en Tino iets moois zou opbloeien, gonsden een tijdje rond. De zanger zou het daarnaast ook nog meer dan goed kunnen vinden met Gerard Joling. In RTL Boulevard reageert de zanger op deze verhalen, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Monique WestenbergTino Martin