good girl gone bad

Mishandeling politieagent achtervolgt Robin Martens nog altijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMishandeling politieagent achtervolgt Robin Martens nog altijd
RTL

Haar 'vechtpartij' van afgelopen september lijkt Robin Martens nog altijd te achtervolgen. Gisteravond, tijdens de première van de derde Bad Boys-film, werd de actrice (27) er opnieuw mee geconfronteerd.

"Ik denk niet dat ik daar een bad girl ben geweest"

Als De Telegraaf haar op de rode loper vraagt wanneer ze voor het laatst 'bad' geweest is, staat de voormalig GTST-actrice even met haar mond vol tanden. Vervolgens lacht ze naar de camera: "Dat zou ik er niet per se bij willen halen, want ik denk niet dat ik daar een bad girl ben geweest.”

Robin Martens doet geëmotioneerd haar verhaal
Lees ook

Robin Martens doet geëmotioneerd haar verhaal

Robin kwam in opspraak nadat een filmpje uitlekte waarop te zien is hoe ze tekeergaat tegen een politieagent. De actrice zou hem meermaals in het gezicht hebben geslagen. Ondanks de beelden hield de actrice vol dat er geen sprake was van mishandeling. Bovendien liet haar manager aan RTL Boulevard weten dat hij vond dat de hele ophef een storm in een glas water was.

Halverwege november kreeg de soapie desalniettemin een taakstraf van 45 uur voor het mishandelen van de agent. Daarnaast moest zij een schadevergoeding van 300 euro betalen aan het slachtoffer.

We spraken de 27-jarige direct nadat ze de taakstraf en geldboete kreeg.

Lees meer over
Robin Martens