beschuit met muisjes

Louis Talpe en vrouw verwachten eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @louistalpe1Louis Talpe en vrouw verwachten eerste kindje
RTL

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Het is een baby! Mega Mindy-ster Louis Talpe wordt voor de eerste keer vader. De 38-jarige Vlaming en zijn vrouw maakten het vrolijke nieuws deze morgen bekend via Instagram.

"Vanaf deze zomer zijn we opgezadeld met een extra pony"

Louis Talpe, die we in Nederland vooral kennen vanwege zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden onthult het babynieuws door een foto van zichzelf en zijn vriendin Tiffany (26) te delen tijdens het paardrijden. "Vanaf deze zomer zijn we opgezadeld met een extra pony", schrijft de aanstaande vader bij de post. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Louis Talpe in het huwelijksbootje gestapt
Lees ook

Louis Talpe in het huwelijksbootje gestapt

Onder de foto delen bekende hun gelukswensen voor het koppel. "Zoooo leuk! Gefeliciteerd", schrijft Ellemieke Vermolen. De Vlaamse presentatrice Martine Prenen laat ook weten hoe gelukkig ze is voor het stel: "Zon op al jullie wegen", wenst ze hen toe.

Het is het eerste kindje voor het koppel, dat afgelopen mei in het huwelijksbootje stapten. Dit weekend zei Tiffany hierover nog tegen Het Laatste Nieuws: “Ik had nooit gedacht dat een huwelijk iets zou veranderen tussen Louis en mij. We woonden al samen, maar trouwen bracht ons toch dichter bij elkaar. Het is een connectie die noch Louis noch ik al ooit eerder met iemand anders aangegaan waren. En het is leuk om elkaar husband en wife te noemen. Ik realiseer me vaak hoeveel geluk ik gehad heb dat Louis nog single was toen ik hem tegenkwam.”

Lees meer over
Louis Talpe