stressed out

Nikkie de Jager geteisterd door nachtmerries na coming-out

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNikkie de Jager geteisterd door nachtmerries na coming-out
RTL

Haar coming-out is Nikkie de Jager (25) niet in de koude kleren gaan zitten. De YouTuber vertelt in haar Instagram Stories hoe het met haar gaat sinds ze bekend heeft gemaakt transgender te zijn. Vooral het feit dat ze daarmee gechanteerd werd, heeft erin gehakt.

"Het heeft mijn lichaam zoveel stress en onrust bezorgd"

NikkieTutorials heeft een heftige periode achter de rug. Onlangs maakte de YouTube-sensatie bekend transgender te zijn en daarmee gechanteerd te zijn, wat haar deed besluiten het zelf wereldkundig te maken. De fans van de 25-jarige make-upartiest vragen zich hardop af hoe het nu daadwerkelijk met haar gaat, en daar geeft zij in Instagram Stories antwoord op.

"Het gaat heen en weer, maar het gaat goed. Denk ik," antwoordt Nikkie in eerste instantie. "Ik heb de afgelopen dagen wel meer last van nachtmerries over het afpersen. Dan droom ik dat het weer opnieuw begint", verklaart ze daarna. 

NikkieTutorials weet wie haar gechanteerd heeft
Lees ook

NikkieTutorials weet wie haar gechanteerd heeft

"Het heeft mijn lichaam zoveel stress en onrust bezorgd," aldus Nikkie. "Daar maak ik me wel een beetje zorgen om, maar verder gaat het goed." De YouTuber kreeg bakken steun en liefde van haar fans over zich heen na haar coming-out. Inmiddels heeft ze duidelijk gemaakt geen juridische stappen te ondernemen tegen haar chanteur.

Nikkies coming-outvideo ging de hele wereld over. Talkshowhost Ellen DeGeneres nodigde haar zelfs uit om in haar programma haar verhaal te doen. Volgens Loiza Lamers was dit een krachtig statement, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de JagerTransgenderYouTubeInstagram