juli, augustus en september

Linda de Mol komt met nóg een nieuwe film

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol komt met nóg een nieuwe film
RTL

April, May en June draait nog maar net in de bioscopen of Linda de Mol (55) heeft alweer nieuwe filmplannen. Aan RTL Boulevard laat ze weten dat ze bezig is met een nieuw filmproject.

"Ik kan nog niet veel vertellen over de film, maar we gaan waarschijnlijk al in het voorjaar draaien"

Linda wil er tegenover RTL Boulevard nog niet te veel over verklappen. "Ik ben weer bezig met een nieuwe film terwijl die andere nog in de bioscoop is. Ik kan nog niet veel vertellen over de film, maar we gaan waarschijnlijk al in het voorjaar draaien. Dus dat is iets waar ik heel druk mee ben." Wel bevestigt ze dat ze er zelf in meespeelt.

Linda de Mol verkoopt anoniem spullen op Marktplaats
Lees ook

Linda de Mol verkoopt anoniem spullen op Marktplaats

De nieuwe film is een bewerking van de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti uit 2016. In Nederland werd die uitgebracht als Perfect Strangers. Het scenario wordt geschreven door Frank Houtappels en voor de regie schakelt Linda Will Koopman weer in.

De film vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

Perfetti Sconosciuti was in Italië een grote hit; de film won talloze prijzen op buitenlandse festivals. Er volgde al een groot aantal remakes; zo werden er al een Griekse, een Spaanse, een Turkse, een Franse, een Koreaanse, een Hongaarse, een Mexicaanse, een Chinese, een Russische en een Duitse versie van de film gemaakt.

We spraken Linda de Mol over haar plannen voor 2020. Zo is ze druk met haar nieuwe programma Deze quiz is voor jou en heeft ze grootse plannen voor Ladies Night. De kijkcijfers van het eerste seizoen vielen tegen en Linda doet er alles aan om van het tweede seizoen wel een succes te maken.

Lees meer over
Linda de Mol