Als er een schaap over de dam is

Elise Schaap: 'Undercover krijgt derde seizoen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixElise Schaap: 'Undercover krijgt derde seizoen'
RTL

Fans van de Brabantse Ferry Bouman en zijn drugsimperium kunnen hun hart ophalen. Netflix is momenteel nog druk bezig met het tweede seizoen van de populaire serie Undercover, maar volgens Elise Schaap (37) staat een derde seizoen al in de steigers.

"Er wordt nu druk gebeld denk ik"

Elise was te gast in het programma Jinek en daar werd ze even flink aan de tand gevoeld door Eva Jinek. De presentatrice vroeg Elise en hoofdrolspeler Tom Waes op de man af of er een derde seizoen in de maak is. “Misschien wel," lachte de Vlaming de vraag een beetje weg.

De échte Ferry Bouman reageert op Netflix-serie Undercover
Lees ook

De échte Ferry Bouman reageert op Netflix-serie Undercover

Elise daarentegen was een stuk stelliger en knikte richting Eva ter bevestiging. “Oh, krijg ik nu straf? Er wordt al druk gebeld, denk ik.”

Voordat seizoen drie uberhaupt aan de orde is, is het eerst nog tijd voor het tweede seizoen. Dat zal er heel anders uitzien dan zijn voorloper. In het eerste seizoen draaide alles om de ontmaskering van drugshandelaar Ferry Boumans, maar die zit inmiddels achter slot en grendel. Bovendien gaat het dit keer niet om drugs, maar om de illegale wapenhandel. Het nieuwe verhaal maakt een sprong in de tijd en speelt zich een jaar na de eerste reeks af. Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) zullen daarin een ander gedaante aannemen dan in het tweede seizoen van Undercover.

In Rooijakkers over de Vloer kregen we alvast een kijkje achter de schermen van het tweede seizoen, dat zie je hieronder:

Het tweede seizoen van Undercover wordt later dit jaar verwacht. Het eerste seizoen is nu te zien op Netflix.

Lees meer over
Elise SchaapTom WaesNetflixserie