who run the world?

Gaby Blaaser maakt een vuist tegen slutshaming

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© Instagram @gaby.blaaseGaby Blaaser maakt een vuist tegen slutshaming
RTL

Als er iemand houdt van broeierige kiekjes, dan is het Gaby Blaaser (33) wel. Haar Instagram staat er van onder naar boven vol mee. "Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste," vertelt ze in Grazia. Toch krijgt ze veel commentaar op haar foto's en daar is ze nu he-le-maal klaar mee.

"Als ik een foto in mijn blote reet post, dan heb ik de hele wereld over me heen"

Nederland is maar preuts, vindt de actrice die bekend werd met rollen in onder meer GTST en SpangaS. "Ik neem mezelf niet zo serieus en vind het enig om een foto te maken in een geel sportpakje met een banaan," vertelt ze. "Als dan toevallig ook nog mijn tepel hard is, denk ik: top, die gaan we posten.” Dat er vervolgens wordt neergekeken op haar foto's, vindt ze hypocriet. "Als ik twintig kilo zwaarder was geweest, had iedereen gezegd: ‘Wow, wat goed dat ze haar lijf durft te posten.’ Maar ik mag dat niet."

Gaby weet niet waar alle negativiteit vandaan komt. Zelf support ze juist andere vrouwen. Wat haar vooral pijn doet, zijn volwassen vrouwen die haar kleineren. Maar reageren, dat doet ze niet. 

Gaby Blaaser maakt acteercomeback
Lees ook

Gaby Blaaser maakt acteercomeback

Het is niet heel gek dat Gaby veel reacties krijgt, want zo zegt ze zelf, ze zoekt regelmatig de grenzen op. Dat die foto's soms een tikkeltje ordinair overkomen, daar zit ze niet mee. Gaby: "Als ik een foto in mijn blote reet post, dan heb ik de hele wereld over me heen. Terwijl dat alleen maar fun is. Liever in mijn blote kont dan in bont, denk ik dan."

Toch doet ook Gaby niet alles, want voor de Playboy bedankt ze. “Daar ligt echt mijn grens. En bovendien, ik kan mijn eigen Playboy creëren op Instagram.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gaby is vanaf het voorjaar te zien in De Bachelorette, bij Videoland. Wij spraken haar over het programma.

De nieuwste Grazia ligt nu in de winkels.

Lees meer over
Gaby Blaaser