traantje wegpinken

'Netflix-serie Élite krijgt helemaal nieuwe cast na seizoen 3'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix'Netflix-serie Élite krijgt helemaal nieuwe cast na seizoen 3'
RTL

Het derde seizoen van Élite is nog niet eens op Netflix of de streamingdienst wil het al weer helemaal anders gaan doen. Het ziet er namelijk naar uit dat de hele cast wordt vervangen voor het vierde en vijfde seizoen van de hitserie, meldt de Spaanse site Bluper.

De gigantisch populaire serie Élite zou er binnenkort heel anders uit kunnen gaan zien, meldt de Spaanse site Bluper. Volgens geruchten wordt de volledige cast de laan uitgestuurd na het einde van seizoen drie. En dat betekent dat de fans van de show kennis gaan maken met gloednieuwe studenten van de middelbare school Las Encinas én waarschijnlijk een nieuw moordmysterie te wachten staat. 

Derde seizoen van Élite is er eerder dan je denkt
Lees ook

Derde seizoen van Élite is er eerder dan je denkt

Het derde seizoen van Élite komt in maart van dit jaar uit, maar volgens de Spaanse media is Netflix al hard bezig met de twee vervolgseizoenen. Dat zou betekenen dat de fans van de serie afscheid moeten nemen van de populaire personages Samuel, Guzmán, Lu, Polo, Carla, Nadia en de vele andere studenten van Las Encinas. Bovendien is het onbekend of dezelfde middelbare school gebruikt gaat worden in de vervolgreeks, maar gelukkig kunnen de voorgaande seizoenen van de show gewoon gekeken blijven worden op de streamingdienst. 

Bovendien is het niet de enige serie op de streamingdienst die gaat over jongeren en een hele hoop mysteries. Ook de allereerste Nederlandse Netflix-hit Ares heeft vele complotten en bizarre wendingen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
NetflixNetflixserieTv-programmaTelevisie