met de billen bloot

Doutzen Kroes pronkt met haar killer body op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDoutzen Kroes pronkt met haar killer body op Instagram
RTL

Als supermodel zal Doetzen Kroes (35) vast vaak te vinden zijn in de sportschool en het resultaat daarvan deelt ze maar al te graag met haar fans op Instagram. Ook haar nieuwste kiekje imponeert haar miljoenen volgers én manlief Sunnery James (40).

"Rekken en strekken in de ochtend"

De prachtige foto's die Doutzen regelmatig op social media deelt, krijgen vaak veel aandacht. Ook haar nieuwste bikinifoto weet furore te maken. "Rekken en strekken in de ochtend", schrijft het supermodel bij de twee kiekjes van haar ochtendroutine. En het levert behoorlijk wat reacties op. Manlief Sunnery is sprakeloos en zet slechts een paar liefdevolle emoji's onder de foto's. "Wauw", laten de volgers van de blondine veel achter. Verder bestaat het vooral uit emoji's waarmee haar fans hun waardering uitspreken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Doutzen Kroes over presentatie songfestival: 'Er is gebeld'
Lees ook

Doutzen Kroes over presentatie songfestival: 'Er is gebeld'

Het leven van Doutzen, inclusief haar workout-routine, worden tegenwoordig vastgelegd voor haar YouTube-vlogs Doutzen Diaries. Het supermodel gaf laatst toe voor het eerst in haar leven te overwegen een cosmetische ingreep te laten doen. De blondine is namelijk bang dat haar huid niet meer strak genoeg is, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Doutzen KroesSunnery JamesInstagramFotoSociale Media