wordt wel lastig

Tournee door China is grote droom voor Alain Clark

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTournee door China is grote droom voor Alain Clark
RTL

Alain Clark gaat misschien in april een tournee door China maken. Dat heeft de zanger gemeld in het NPO Radio 5-programma Volgspot. Hij twijfelt echter of hij deze kans aan moet grijpen, gezien de problemen met het coronavirus.

"Voorlopig treft het virus vooral ouderen"

"Ik heb er nu discussie over met mijn bandleden", stelt Alain. "Ik kan er wel heel luchtig over doen, maar het zal je maar gebeuren. Anderzijds: China is wel heel groot. En voorlopig treft het virus vooral ouderen." De tournee zou eind april zijn. "We hebben een app-groepje met de band waarin we nu naarstig overleggen. En anders ga ik gewoon een solotourtje doen."

Hit Alain Clark krijgt nieuwe betekenis door zoontje
Lees ook

Hit Alain Clark krijgt nieuwe betekenis door zoontje

Eerst staat voor Alain nog een korte Nederlandse tournee op het programma, op zondagmiddagen in februari en maart. Daarnaast is hij druk met een interviewserie In conversatie met, waarin fans hun grote idolen aan vragen kunnen onderwerpen. De eerste sessie is op 15 maart in het Concertgebouw, met Ali B als 'slachtoffer'.

Alain bereidt als producent meer bijzondere sessies op dito locaties voor, vertelde hij in Volgspot. De zanger bracht de afgelopen week na lange tijd een nieuw album uit, Sunday Afternoon. De reacties van de fans op sociale media zijn zeer lovend.

Lees meer over
Alain ClarkMuziekCoronavirus