blik op de toekomst

André Rieu begint ook 2021 in Ziggo Dome

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Rieu begint ook 2021 in Ziggo Dome
RTL

André Rieu (70) keert in januari volgend jaar terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen om het nieuwe jaar in te luiden. De traditionele nieuwjaarsconcerten van 2021 zijn op 9 januari in Amsterdam en op 10 januari in Antwerpen, kondigt de orkestleider aan.

"Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans"

"Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren", zegt André, die in januari 25.000 bezoekers op een nieuwjaarsconcert trakteerde met zijn Johann Strauss Orkest.

Toch geen Brits hitlijst-succes voor André Rieu door Brexit
Lees ook

Toch geen Brits hitlijst-succes voor André Rieu door Brexit

Dit jaar speelt André Rieu nog in Duitsland, Amerika, Chili, Noord- en Oost-Europa en Portugal. In juli zijn er weer de populaire en tot nu toe steeds uitverkochte Maastrichtse Vrijthofconcerten.

Dat de  orkestleider dit najaar de respectabele leeftijd van 70 bereikt betekent niet dat hij het rustiger aan doet.. Integendeel, het wordt groots gevierd met een nieuw album, concerten en een dvd. En waar kan deze beter worden opgenomen dan in zijn geliefde Wenen...

Lees meer over
André Rieu