uit het oog

Dit Love Island-koppel gaat 2021 niet halen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Dit Love Island-koppel gaat 2021 niet halen
RTL

Na Daniël en Floor, Lisa en Thijs en Luca en Gabriëlla zijn nu ook Mac en Cheyenne​​​​​​​ niet langer meer samen. De 'Love Island'-koppels zetten massaal een punt achter hun relatie. Wat is er aan de hand?

"We gunnen elkaar alle geluk van de wereld”

Op Instagram zegt Mac dat Cheyenne en hij samen hebben besloten om elk hun eigen weg te gaan. Volgens de realityster hebben ze een verschillende kijk op de toekomst, maar willen ze 'niets anders dan het beste voor de ander'.

© Instagram @macmcadam1

Het nieuws komt niet volledig uit de lucht vallen, want tijdens het programma werd al duidelijk dat de twee niet helemaal op één lijn zaten. Cheyenne wil dolgraag kinderen, maar Mac liet doorschemeren dat hij misschien wel nooit vader wil worden. 

Ondanks de breuk benadrukt Mac in z'n Insta-post dat ze nog altijd evenveel van elkaar houden en dat er geen ruzie is geweest. "We gunnen elkaar alle geluk van de wereld", sluit hij zijn bericht af. 

Afgelopen november besloot het stel, amper een maand na hun Love Island-avontuur, gingen Mac en Cheyenne al samenwonen in Amsterdam. Mac zou eigenlijk teruggaan naar Amerika, maar hij besloot bij z'n kersverse geliefde te blijven. 

De grote vraag is of Mac nu afleiding zal zoeken bij z'n ex Sha. Zij liet eerder weten dat ze daar wel voor openstaat...

Het tweede seizoen van Love Island nog niet gezien? Je checkt het bij Videoland

Lees meer over
Love Island